Terug
Terug

De juiste gympen bij smalle voeten voor in de zorg

Herken je dit? Je wilt gaan werken in de zorg, hebt last van smalle voeten en zoekt daarvoor gympen. Een hele uitdaging, want comfortabele gympen die er ook nog leuk uitzien voor smalle voeten liggen niet voor het oprapen. Tja, en nu? Daar schiet de Schoenwijzer te hulp! Wij adviseren je over de juiste sneakers voor smalle voeten als je gaat werken in de zorg.

De juiste gympen bij smalle voeten voor in de zorg

De juiste gympen voor in de zorg met smalle voeten

Wanneer je in de zorg werkt en veel op je voeten staat, is het belangrijk om goede schoenen te dragen. Voor je voeten, maar ook voor de rest van je lichaam. Je krijgt veel minder snel last van voetklachten, als je altijd goede schoenen draagt. Maar wat zijn goede gympen voor in de zorg als je smalle voeten hebt? Allereerst is het belangrijk om te letten op de pasvorm van gympen. Een schoen kan namelijk nog zo goed zijn, als hij jou niet goed past dan is de gymp nog steeds niet goed voor jouw voeten. Naast de pasvorm, is het voetbed van gympen belangrijk als je in de zorg werkt. Een goed voorgevormd voetbed kan je voet wat meer ondersteuning bieden, zeker bij smalle voeten is een goed voetbed erg prettig. Het derde onderdeel om goed op te letten is het materiaal van gympen. Is het een natuurlijk materiaal, dat zich vormt naar je voet? Dat is bijna altijd de meest comfortabele optie voor jouw gympen bij smalle voeten.

Waar je op moet letten als je gympen koopt voor in de zorg met smalle voeten

We geven je tips om op te letten als je gympen voor in de zorg met smalle voeten gaat kopen. Zeker wanneer je last hebt van smalle voeten is het belangrijk om de tijd te nemen de schoen goed te passen. Vragen die je jezelf kunt stellen om te bepalen of de gympen goed past, zijn:

  • Hebben mijn tenen ruimte om te bewegen?
  • Zitten de schoenen ook niet te ruim, waardoor mijn voeten gaat schuiven?
  • Zijn de schoenen gemaakt van materiaal dat zich aanpast aan mijn voeten?
  • Knellen de schoenen nergens?

Was dit artikel behulpzaam?

0
0

Meer onderwerpen:

slijmbeursontsteking hiel

Slijmbeursontsteking aan de hiel

Lees meer
neuropathie voeten

Neuropathie voeten

Lees meer
Goede schoenen en steunzolen

De combinatie van een perfecte schoen en inlegzool: kom van voetklachten af

Lees meer
middenvoetsbeentjes

Doorlopen met gebroken middenvoetsbeentje

Lees meer

Over welk onderwerp wilt u iets weten?

Word schoenwijzer

Ontvang altijd onze nieuwste tips!