Terug
Terug

De juiste sneakers om te dragen als hielspoor werkschoenen

Herken je dit? Je wilt gaan werken, hebt last van hielspoor en zoekt daarvoor sneakers. Een hele uitdaging, want comfortabele sneakers als werkschoenen die er ook nog leuk uitzien voor hielspoor liggen niet voor het oprapen. Tja, en nu? Daar schiet de Schoenwijzer te hulp! Wij adviseren je over de juiste hielspoor werkschoenen.

De juiste sneakers om te dragen als hielspoor werkschoenen

De juiste sneakers voor werken met hielspoor

Wanneer je tijdens het werken veel loopt of staat, is het belangrijk om goede schoenen te dragen. Voor je voeten, maar ook voor de rest van je lichaam. Je krijgt veel minder snel last van voetklachten, als je altijd goede schoenen draagt. Maar wat zijn goede sneakers voor werken als je hielspoor hebt? Allereerst is het belangrijk om te letten op de pasvorm van sneakers. Een schoen kan namelijk nog zo goed zijn, als hij jou niet goed past dan is de sneaker nog steeds niet goed voor jouw voeten. Naast de pasvorm, is het voetbed van sneakers belangrijk als je gaat werken. Een goed voorgevormd voetbed kan je voet wat meer ondersteuning bieden, zeker bij hielspoor werkschoenen is een goed voetbed erg prettig. Het derde onderdeel om goed op te letten is het materiaal van sneakers. Is het een natuurlijk materiaal, dat zich vormt naar je voet? Dat is bijna altijd de meest comfortabele optie voor jouw sneakers bij hielspoor.

Waar je op moet letten als je hielspoor werkschoenen koopt

We geven je tips om op te letten als je sneakers voor werken met hielspoor gaat kopen. Zeker wanneer je last hebt van hielspoor is het belangrijk om de tijd te nemen de schoen goed te passen. Vragen die je jezelf kunt stellen om te bepalen of de sneakers goed passen, zijn:

  • Hebben mijn tenen ruimte om te bewegen?
  • Zitten de schoenen ook niet te ruim, waardoor mijn voeten gaat schuiven?
  • Zijn de schoenen gemaakt van materiaal dat zich aanpast aan mijn voeten?
  • Knellen de schoenen nergens?

Was dit artikel behulpzaam?

0
1

Meer onderwerpen:

Tintelende voeten

Tintelende voeten

Lees meer
Krakende schoenen

Krakende schoenen

Lees meer
Hallux valgus spalk

Hallux valgus spalk

Lees meer
Verschillende schoenen

Houding verbeteren met de juiste schoenen

Lees meer

Over welk onderwerp wilt u iets weten?

Word schoenwijzer

Ontvang altijd onze nieuwste tips!