Terug
Terug

De juiste bandschoenen bij brede voeten voor werken

Herken je dit? Je wilt gaan werken, hebt brede voeten en zoekt daarvoor bandschoenen. Een hele uitdaging, want comfortabele bandschoenen die er ook nog leuk uitzien voor brede voeten liggen niet voor het oprapen. Tja, en nu? Daar schiet de Schoenwijzer te hulp! Wij adviseren je over de juiste bandschoenen voor brede voeten als je gaat werken.

De juiste bandschoenen bij brede voeten voor werken

De juiste bandschoenen voor werken met brede voeten

Wanneer je werkt is het belangrijk om goede schoenen te dragen. Voor je voeten, maar ook voor de rest van je lichaam. Je krijgt veel minder snel last van voetklachten, als je altijd goede schoenen draagt. Maar wat zijn goede bandschoenen voor werken als je brede voeten hebt? Allereerst is het belangrijk om te letten op de pasvorm van bandschoenen. Een schoen kan namelijk nog zo goed zijn, als hij jou niet goed past dan is de bandschoen nog steeds niet goed voor jouw voeten. Naast de pasvorm, is het voetbed van bandschoenen belangrijk als je gaat werken. Een goed voorgevormd voetbed kan je voet wat meer ondersteuning bieden, zeker bij brede voeten is een goed voetbed erg prettig. Het derde onderdeel om goed op te letten is het materiaal van de bandschoenen. Is het een natuurlijk materiaal, dat zich vormt naar je voet? Dat is bijna altijd de meest comfortabele optie voor jouw bandschoenen bij brede voeten.

Waar je op moet letten als je bandschoenen koopt voor werken met brede voeten

We geven je tips om op te letten als je bandschoenen voor werken met brede voeten gaat kopen. Zeker wanneer je last hebt van brede voeten is het belangrijk om de tijd te nemen de schoen goed te passen. Vragen die je jezelf kunt stellen om te bepalen of de bandschoenen goed passen, zijn:

  • Hebben mijn tenen ruimte om te bewegen?
  • Zitten de schoenen ook niet te ruim, waardoor mijn voeten gaat schuiven?
  • Zijn de schoenen gemaakt van materiaal dat zich aanpast aan mijn voeten?
  • Knellen de schoenen nergens?

Was dit artikel behulpzaam?

0
0

Meer onderwerpen:

Hallux valgus spalk

Hallux valgus spalk

Lees meer
Verschillende schoenen

Houding verbeteren met de juiste schoenen

Lees meer
Vermoeide voeten

Vermoeide voeten

Lees meer

Over welk onderwerp wilt u iets weten?

Word schoenwijzer

Ontvang altijd onze nieuwste tips!