Terug
Terug

De juiste slippers bij reuma voeten voor buiten

Herken je dit? Je bent veel buiten, hebt last van reuma voeten en zoekt daarvoor slippers. Een hele uitdaging, want comfortabele slippers die er ook nog leuk uitzien voor reuma voeten liggen niet voor het oprapen. Tja, en nu? Daar schiet de Schoenwijzer te hulp! Wij adviseren je over de juiste slippers voor reuma voeten als je naar buiten gaat.

De juiste slippers bij reuma voeten voor buiten

De juiste slippers voor buiten met reuma voeten

Wanneer je veel buiten bent, is het belangrijk om goede schoenen te dragen. Voor je voeten, maar ook voor de rest van je lichaam. Je krijgt veel minder snel last van voetklachten, als je altijd goede schoenen draagt. Maar wat zijn goede schoenen voor reuma voeten hebt? Allereerst is het belangrijk om te letten op de pasvorm van slippers. Een schoen kan namelijk nog zo goed zijn, als hij jou niet goed past dan zijn de slippers nog steeds niet goed voor jouw voeten. Naast de pasvorm, is het voetbed van slippers belangrijk als je buiten bent. Een goed voorgevormd voetbed kan je voet wat meer ondersteuning bieden, zeker bij reuma voeten is een goed voetbed erg prettig. Het derde onderdeel om goed op te letten is het materiaal van slippers. Is het een natuurlijk materiaal, dat zich vormt naar je voet? Dat is bijna altijd de meest comfortabele optie voor jouw slippers bij reuma voeten.

Waar je op moet letten als je slippers koopt voor buiten met reuma voeten

We geven je tips om op te letten als je slippers voor buiten met reuma voeten gaat kopen. Zeker wanneer je last hebt van reuma voeten is het belangrijk om de tijd te nemen de schoen goed te passen. Vragen die je jezelf kunt stellen om te bepalen of de slippers goed passen, zijn:

  • Hebben mijn tenen ruimte om te bewegen?
  • Zitten de schoenen ook niet te ruim, waardoor mijn voeten gaat schuiven?
  • Zijn de schoenen gemaakt van materiaal dat zich aanpast aan mijn voeten?
  • Knellen de schoenen nergens?

Was dit artikel behulpzaam?

0
0

Meer onderwerpen:

Tintelende voeten

Tintelende voeten

Lees meer
Krakende schoenen

Krakende schoenen

Lees meer
Hallux valgus spalk

Hallux valgus spalk

Lees meer
Verschillende schoenen

Houding verbeteren met de juiste schoenen

Lees meer

Over welk onderwerp wilt u iets weten?

Word schoenwijzer

Ontvang altijd onze nieuwste tips!