Terug
Terug

De juiste wandelschoenen bij smalle voeten voor zorg

Herken je dit? Je werkt in de zorg, hebt last van smalle voeten en zoekt daarvoor wandelschoenen. Een hele uitdaging, want comfortabele wandelschoenen die er ook nog leuk uitzien voor smalle voeten liggen niet voor het oprapen. Tja, en nu? Daar schiet de Schoenwijzer te hulp! Wij adviseren je over de juiste wandelschoenen voor smalle voeten voor in de zorg.

De juiste wandelschoenen bij smalle voeten voor zorg

De juiste wandelschoenen voor in de zorg met smalle voeten

Wanneer je in de zorg werkt is het belangrijk om goede schoenen te dragen. Voor je voeten, maar ook voor de rest van je lichaam. Je krijgt veel minder snel last van voetklachten, als je altijd goede schoenen draagt. Maar wat zijn goede wandelschoenen voor in de zorg als je smalle voeten hebt? Allereerst is het belangrijk om te letten op de pasvorm van wandelschoenen. Een schoen kan namelijk nog zo goed zijn, als hij jou niet goed past dan is de wandelschoenen nog steeds niet goed voor jouw voeten. Naast de pasvorm, is het voetbed van wandelschoenen belangrijk als je werkt in de zorg. Een goed voorgevormd voetbed kan je voet wat meer ondersteuning bieden, zeker bij smalle voeten is een goed voetbed erg prettig. Het derde onderdeel om goed op te letten is het materiaal van wandelschoenen. Is het een natuurlijk materiaal, dat zich vormt naar je voet? Dat is bijna altijd de meest comfortabele optie voor jouw wandelschoenen bij smalle voeten.

Waar je op moet letten als je wandelschoenen koopt voor in de zorg met smalle voeten

We geven je tips om op te letten als je wandelschoenen voor in de zorg met smalle voeten gaat kopen. Zeker wanneer je last hebt van smalle voeten is het belangrijk om de tijd te nemen de schoen goed te passen. Vragen die je jezelf kunt stellen om te bepalen of de wandelschoen goed past, zijn:

  • Hebben mijn tenen ruimte om te bewegen?
  • Zitten de schoenen ook niet te ruim, waardoor mijn voeten gaat schuiven?
  • Zijn de schoenen gemaakt van materiaal dat zich aanpast aan mijn voeten?
  • Knellen de schoenen nergens?

Was dit artikel behulpzaam?

0
0

Meer onderwerpen:

Slippers voor moeilijke voeten

Hoe een sauna kan helpen bij het verlichten van voetklachten: feiten en fabels

Lees meer
Diabetes voeten

5 tips om koude voeten te voorkomen bij diabetespatiƫnten

Lees meer
Hielspoor

Last van hielspoor? Dry needling kan verlichting bieden!

Lees meer
Brede voeten schoen

Is de nieuwste mode uitgesloten als je last hebt van brede voeten?

Lees meer

Over welk onderwerp wilt u iets weten?

Word schoenwijzer

Ontvang altijd onze nieuwste tips!