Terug
Terug

De juiste slippers bij smalle voeten voor de stad

Herken je dit? Je wilt naar de stad gaan, hebt last van smalle voeten en zoekt daarvoor slippers. Een hele uitdaging, want comfortabele slippers die er ook nog leuk uitzien voor smalle voeten liggen niet voor het oprapen. Tja, en nu? Daar schiet de Schoenwijzer te hulp! Wij adviseren je over de juiste slippers voor smalle voeten als je naar de stad gaat.

De juiste slippers bij smalle voeten voor de stad

De juiste slippers voor de stad met smalle voeten

Wanneer je naar de stad gaat, is het belangrijk om goede schoenen te dragen. Voor je voeten, maar ook voor de rest van je lichaam. Je krijgt veel minder snel last van voetklachten, als je altijd goede schoenen draagt. Maar wat zijn goede slippers voor de stad als je smalle voeten hebt? Allereerst is het belangrijk om te letten op de pasvorm van slippers. Een schoen kan namelijk nog zo goed zijn, als hij jou niet goed past dan is de slipper nog steeds niet goed voor jouw voeten. Naast de pasvorm, is het voetbed van slippers belangrijk als je naar de stad gaat. Een goed voorgevormd voetbed kan je voet wat meer ondersteuning bieden, zeker bij smalle voeten is een goed voetbed erg prettig. Het derde onderdeel om goed op te letten is het materiaal van slippers. Is het een natuurlijk materiaal, dat zich vormt naar je voet? Dat is bijna altijd de meest comfortabele optie voor jouw slippers bij smalle voeten.

Waar je op moet letten als je slippers koopt voor de stad met smalle voeten

We geven je tips om op te letten als je slippers voor de stad met smalle voeten gaat kopen. Zeker wanneer je last hebt van smalle voeten is het belangrijk om de tijd te nemen de schoen goed te passen. Vragen die je jezelf kunt stellen om te bepalen of de slippers goed passen, zijn:

  • Hebben mijn tenen ruimte om te bewegen?
  • Zitten de schoenen ook niet te ruim, waardoor mijn voeten gaat schuiven?
  • Zijn de schoenen gemaakt van materiaal dat zich aanpast aan mijn voeten?
  • Knellen de schoenen nergens?

Was dit artikel behulpzaam?

Zoek je naar slippers voor smalle voeten in de stad? Op schoenwijzer.nl vind je meer informatie!

0
0

Meer onderwerpen:

Diabetes schoenen

Brandende voeten bij diabetes

Lees meer
Kramp in voeten en tenen

Kramp in voeten en tenen: wat is de oorzaak?

Lees meer
Sandalen moeilijke voeten

Kun je voetklachten verhelpen met podotherapie?

Lees meer
Damesschoenen maat 43

Damesschoenen maat 43, waar vind je die?

Lees meer

Over welk onderwerp wilt u iets weten?

Word schoenwijzer

Ontvang altijd onze nieuwste tips!