Terug
Terug

De juiste sneakers bij brede voeten voor de zomer

Herken je dit? Je wilt leuke sneakers voor de zomer scoren, maar hebt brede voeten. Een hele uitdaging, want comfortabele sneakers die er ook nog leuk uitzien voor brede voeten liggen niet voor het oprapen. Tja, en nu? Daar schiet de Schoenwijzer te hulp! Wij adviseren je over de juiste sneakers voor brede voeten voor de zomer.

De juiste sneakers bij brede voeten voor de zomer

De juiste sneakers voor de zomer voor brede voeten

Zelfs in de zomer is het belangrijk om goede schoenen te dragen. Voor je voeten, maar ook voor de rest van je lichaam. Je krijgt veel minder snel last van voetklachten, als je altijd goede schoenen draagt. Maar wat zijn goede sneakers voor de zomer als je brede voeten hebt? Allereerst is het belangrijk om te letten op de pasvorm van sneakers. Een schoen kan namelijk nog zo goed zijn, als hij jou niet goed past dan is de sneaker nog steeds niet goed voor jouw voeten. Naast de pasvorm, is het voetbed van sneakers belangrijk. Een goed voorgevormd voetbed kan je voet wat meer ondersteuning bieden, zeker bij brede voeten is een goed voetbed erg prettig. Het derde onderdeel om goed op te letten is het materiaal van de sneakers. Is het een natuurlijk materiaal, dat zich vormt naar je voet? Dat is bijna altijd de meest comfortabele optie voor jouw sneakers bij brede voeten.

Waar je op moet letten als je sneakers koopt voor brede voeten voor de zomer

We geven je tips om op te letten als je sneakers voor brede voeten voor de zomer gaat kopen. Zeker wanneer je last hebt van brede voeten is het belangrijk om de tijd te nemen de schoen goed te passen. Vragen die je jezelf kunt stellen om te bepalen of de sneakers goed passen, zijn:

  • Hebben mijn tenen ruimte om te bewegen?
  • Zitten de schoenen ook niet te ruim, waardoor mijn voeten gaat schuiven?
  • Zijn de schoenen gemaakt van materiaal dat zich aanpast aan mijn voeten?
  • Knellen de schoenen nergens?

Alles over brede voeten lees je hier.

Was dit artikel behulpzaam?

0
0

Meer onderwerpen:

Hallux valgus spalk

Hallux valgus spalk

Lees meer
Verschillende schoenen

Houding verbeteren met de juiste schoenen

Lees meer
Vermoeide voeten

Vermoeide voeten

Lees meer

Over welk onderwerp wilt u iets weten?

Word schoenwijzer

Ontvang altijd onze nieuwste tips!