Terug
Terug

De juiste enkellaarsjes bij brede voeten voor een dagje stad

Herken je dit? Je wilt lekker even naar de stad, hebt last van brede voeten en zoekt daarvoor enkellaarsjes. Een hele uitdaging, want comfortabele enkellaarsjes die er ook nog leuk uitzien voor brede voeten liggen niet voor het oprapen. Tja, en nu? Daar schiet de Schoenwijzer te hulp! Wij adviseren je over de juiste enkellaarsjes voor brede voeten als je naar de stad gaat.

De juiste enkellaarsjes bij brede voeten voor een dagje stad

De juiste enkellaarsjes voor brede voeten voor de stad

Zelfs wanneer je een dagje naar de stad gaat, is het belangrijk om goede schoenen te dragen. Voor je voeten, maar ook voor de rest van je lichaam. Je krijgt veel minder snel last van voetklachten, als je altijd goede schoenen draagt. Maar wat zijn goede enkellaarsjes voor de stad als je brede voeten hebt? Allereerst is het belangrijk om te letten op de pasvorm van de enkellaarsjes. Een schoen kan namelijk nog zo goed zijn, als hij jou niet goed past dan is de enkellaars nog steeds niet goed voor jouw voeten. Naast de pasvorm, is het voetbed van enkellaarsjes belangrijk. Een goed voorgevormd voetbed kan je voet wat meer ondersteuning bieden, zeker bij brede voeten is een goed voetbed erg prettig. Het derde onderdeel om goed op te letten is het materiaal van de enkellaarsjes. Is het een natuurlijk materiaal, dat zich vormt naar je voet? Dat is bijna altijd de meest comfortabele optie voor jouw enkellaarsjes bij brede voeten.

Waar je op moet letten als je enkellaarsjes koopt voor brede voeten voor naar de stad

We geven je tips om op te letten als je enkellaarsjes voor brede voeten voor de stad gaat kopen. Zeker wanneer je last hebt van brede voeten is het belangrijk om de tijd te nemen de schoen goed te passen. Vragen die je jezelf kunt stellen om te bepalen of de enkellaarsjes goed passen, zijn:

  • Hebben mijn tenen ruimte om te bewegen?
  • Zitten de schoenen ook niet te ruim, waardoor mijn voeten gaat schuiven?
  • Zijn de schoenen gemaakt van materiaal dat zich aanpast aan mijn voeten?
  • Knellen de schoenen nergens?

Was dit artikel behulpzaam?

0
0

Meer onderwerpen:

Tintelende voeten

Tintelende voeten

Lees meer
Krakende schoenen

Krakende schoenen

Lees meer
Hallux valgus spalk

Hallux valgus spalk

Lees meer
Verschillende schoenen

Houding verbeteren met de juiste schoenen

Lees meer

Over welk onderwerp wilt u iets weten?

Word schoenwijzer

Ontvang altijd onze nieuwste tips!