Terug
Terug

Zoek je klompen voor brede voeten?

Wanneer je last hebt van brede voeten kan het een hele uitdaging zijn om leuke klompen te kopen. Daarom is de Schoenwijzer er. Wij helpen jou comfortabele en stijlvolle klompen te vinden voor als je last hebt van brede voeten.

Zoek je klompen voor brede voeten?

Tips bij het kopen van klompen voor brede voeten

Heb jij last van brede voeten en ben jij op zoek naar stijlvolle klompen? We geven je een aantal tips om de juiste klompen te kopen voor brede voeten. Dat goede klompen voor brede voeten belangrijk zijn, mag duidelijk zijn. Maar hoe weet je nou of je de juiste klompen draagt?

Daarbij is het vooral van belang dat de schoenen goed passen bij jouw voeten. Een goede pasvorm, betekent dat de schoen niet alleen goed zit over de lengte van de voet, maar ook over de breedte en de hoogte. Een goede klomp sluit mooi op jouw voet aan, maar knelt nergens. Je moet nog voldoende ruimte hebben om jouw tenen te bewegen. Let daar dus goed op wanneer je klompen gaat passen! Neem hier de tijd voor en kies voor een klomp die echt goed past. Waar je nog meer op kunt letten bij het kopen van klompen voor brede voeten, is het materiaal van de schoen. Is de schoen gemaakt van materiaal dat zich naar je voet vormt? Het liefst koop je klompen van leer, wat een natuurlijk materiaal is dat zich naar jouw voet vormt.

Het Nederlandse schoenenmerk heeft een ruime collectie speciaal voor bredere of vollere voeten. Bekijk de collectie wijde schoenen eens, en vind jouw favoriete nieuwe paar klompen!

Klompen met een goed voetbed voor brede voeten

Als je nu toch de tijd uittrekt voor het kiezen van de perfecte klompen, kijk dan ook naar het voetbed van de klompen. Voor extra draagcomfort kan een goed voorgevormd voetbed wat meer ondersteuning bieden, zeker bij brede voeten is een goed voetbed erg prettig. Het kan voor verlichting van de klachten zorgen. Maar ook als je geen brede voeten hebt, is een goed voetbed fijn. Dankzij de extra steun aan je voeten, loop je een stuk lekkerder wanneer je de hond uitlaat, een stuk gaat wandelen met een vriendin of gewoon je dagelijkse boodschap gaat doen.

Was dit artikel behulpzaam?

0
3

Meer onderwerpen:

Hallux valgus spalk

Hallux valgus spalk

Lees meer
Verschillende schoenen

Houding verbeteren met de juiste schoenen

Lees meer
Vermoeide voeten

Vermoeide voeten

Lees meer

Over welk onderwerp wilt u iets weten?

Word schoenwijzer

Ontvang altijd onze nieuwste tips!