Terug
Terug

De juiste Sneakers bij brede voeten voor buiten

Herken je dit? Je wilt graag buiten een wandeling gaan maken, hebt brede voeten en zoekt daarvoor sneakers. Een hele uitdaging, want comfortabele sneakers die er ook nog leuk uitzien voor brede voeten liggen niet voor het oprapen. Tja, en nu? Daar schiet de Schoenwijzer te hulp! Wij adviseren je over de juiste sneakers voor brede voeten als je naar buiten gaat.

De juiste Sneakers bij brede voeten voor buiten

De juiste sneakers voor brede voeten voor buiten

Wanneer je naar buiten gaat is het belangrijk om goede schoenen te dragen. Voor je voeten, maar ook voor de rest van je lichaam. Je krijgt veel minder snel last van voetklachten, als je altijd goede schoenen draagt. Maar wat zijn goede sneakers voor brede voeten als je naar buiten gaat? Allereerst is het belangrijk om te letten op de pasvorm van sneakers. Een schoen kan namelijk nog zo goed zijn, als hij jou niet goed past dan is de sneaker nog steeds niet goed voor jouw voeten. Naast de pasvorm, is het voetbed van sneakers belangrijk als je veel buiten bent. Een goed voorgevormd voetbed kan je voet wat meer ondersteuning bieden, zeker bij brede voeten is een goed voetbed erg prettig. Het derde onderdeel om goed op te letten is het materiaal van de sneakers. Is het een natuurlijk materiaal, dat zich vormt naar je voet? Dat is bijna altijd de meest comfortabele optie voor jouw brede voeten.

Waar je op moet letten als je sneakers koopt voor brede voeten voor buiten

We geven je tips om op te letten als je sneakers voor brede voeten voor buiten gaat kopen. Zeker wanneer je last hebt van brede voeten is het belangrijk om de tijd te nemen de schoen goed te passen. Vragen die je jezelf kunt stellen om te bepalen of de sneakers goed passen, zijn:

  • Hebben mijn tenen ruimte om te bewegen?
  • Zitten de schoenen ook niet te ruim, waardoor mijn voeten gaat schuiven?
  • Zijn de schoenen gemaakt van materiaal dat zich aanpast aan mijn voeten?
  • Knellen de schoenen nergens?

Waar kun je nu goede, comfortabele sneakers voor brede voeten kopen? Bij het schoenenmerk Wolky! Comfort staat bij dit merk op één. Met de uitgebreide collectie aan schoenen voor brede voeten heeft Wolky voor ieder wat wils. Neem snel een kijkje!

Was dit artikel behulpzaam?

1
0

Meer onderwerpen:

Tintelende voeten

Tintelende voeten

Lees meer
Krakende schoenen

Krakende schoenen

Lees meer
Hallux valgus spalk

Hallux valgus spalk

Lees meer
Verschillende schoenen

Houding verbeteren met de juiste schoenen

Lees meer

Over welk onderwerp wilt u iets weten?

Word schoenwijzer

Ontvang altijd onze nieuwste tips!