Terug
Terug

De juiste gympen bij smalle voeten voor werken

Herken je dit? Je wilt gaan werken, hebt last van smalle voeten en zoekt daarvoor gympen. Een hele uitdaging, want comfortabele gympen die er ook nog leuk uitzien voor smalle voeten liggen niet voor het oprapen. Tja, en nu? Daar schiet de Schoenwijzer te hulp! Wij adviseren je over de juiste werkschoenen voor smalle voeten.

De juiste gympen bij smalle voeten voor werken

De juiste gympen voor werken met smalle voeten

Wanneer je gaat werken is het belangrijk om goede schoenen te dragen. Voor je voeten, maar ook voor de rest van je lichaam. Je krijgt veel minder snel last van voetklachten, als je altijd goede schoenen draagt. Maar wat zijn goede gympen voor werken als je smalle voeten hebt? Allereerst is het belangrijk om te letten op de pasvorm van gympen. Een schoen kan namelijk nog zo goed zijn, als hij jou niet goed past dan zijn de gympen nog steeds niet goed voor jouw voeten. Naast de pasvorm, is het voetbed van gympen belangrijk als je gaat werken. Een goed voorgevormd voetbed kan je voet wat meer ondersteuning bieden, zeker bij Smalle voeten is een goed voetbed erg prettig. Het derde onderdeel om goed op te letten is het materiaal van gympen. Is het een natuurlijk materiaal, dat zich vormt naar je voet? Dat is bijna altijd de meest comfortabele optie voor jouw gympen bij smalle voeten.

Waar je op moet letten als je gympen koopt voor werken met smalle voeten

We geven je tips om op te letten als je gympen voor werken met smalle voeten gaat kopen. Zeker wanneer je last hebt van smalle voeten is het belangrijk om de tijd te nemen de schoen goed te passen. Vragen die je jezelf kunt stellen om te bepalen of de gympen goed passen, zijn:

  • Hebben mijn tenen ruimte om te bewegen?
  • Zitten de schoenen ook niet te ruim, waardoor mijn voeten gaat schuiven?
  • Zijn de schoenen gemaakt van materiaal dat zich aanpast aan mijn voeten?
  • Knellen de schoenen nergens?

Was dit artikel behulpzaam?

0
1

Meer onderwerpen:

Tintelende voeten

Tintelende voeten

Lees meer
Krakende schoenen

Krakende schoenen

Lees meer
Hallux valgus spalk

Hallux valgus spalk

Lees meer
Verschillende schoenen

Houding verbeteren met de juiste schoenen

Lees meer

Over welk onderwerp wilt u iets weten?

Word schoenwijzer

Ontvang altijd onze nieuwste tips!