Terug
Terug

De juiste enkellaarsjes bij smalle voeten voor het strand

Herken je dit? Je wilt naar het strand gaan, hebt last van smalle voeten en zoekt daarvoor enkellaarsjes. Enkellaarsjes onder een jurkje, zijn tegenwoordig namelijk hartstikke in! Een hele uitdaging, want comfortabele enkellaarsjes die er ook nog leuk uitzien voor smalle voeten liggen niet voor het oprapen. Tja, en nu? Daar schiet de Schoenwijzer te hulp! Wij adviseren je over de juiste enkellaarsjes voor smalle voeten als je naar het strand gaat.

De juiste enkellaarsjes bij smalle voeten voor het strand

De juiste enkellaarsjes voor het strand met smalle voeten

Wanneer je naar het strandg gaat, is het belangrijk om goede schoenen te dragen. Voor je voeten, maar ook voor de rest van je lichaam. Je krijgt veel minder snel last van voetklachten, als je altijd goede schoenen draagt. Maar wat zijn goede enkellaarsjes voor het strand als je smalle voeten hebt? Allereerst is het belangrijk om te letten op de pasvorm van enkellaarsjes. Een schoen kan namelijk nog zo goed zijn, als hij jou niet goed past dan is de enkellaars nog steeds niet goed voor jouw voeten. Naast de pasvorm, is het voetbed van enkellaarsjes belangrijk als je naar het strand gaat. Een goed voorgevormd voetbed kan je voet wat meer ondersteuning bieden, zeker bij schoenen voor smalle voeten is een goed voetbed erg prettig. Het derde onderdeel om goed op te letten is het materiaal van enkellaarsjes. Is het een natuurlijk materiaal, dat zich vormt naar je voet? Dat is bijna altijd de meest comfortabele optie voor jouw enkellaarsjes bij smalle voeten.

Waar je op moet letten als je enkellaarsjes koopt voor het strand met smalle voeten

We geven je tips om op te letten als je enkellaarsjes voor het strand met smalle voeten gaat kopen. Zeker wanneer je last hebt van smalle voeten is het belangrijk om de tijd te nemen de schoen goed te passen. Vragen die je jezelf kunt stellen om te bepalen of de enkellaarsjes goed passen, zijn:

  • Hebben mijn tenen ruimte om te bewegen?
  • Zitten de schoenen ook niet te ruim, waardoor mijn voeten gaat schuiven?
  • Zijn de schoenen gemaakt van materiaal dat zich aanpast aan mijn voeten?
  • Knellen de schoenen nergens?

Was dit artikel behulpzaam?

0
0

Meer onderwerpen:

Tintelende voeten

Tintelende voeten

Lees meer
Krakende schoenen

Krakende schoenen

Lees meer
Hallux valgus spalk

Hallux valgus spalk

Lees meer
Verschillende schoenen

Houding verbeteren met de juiste schoenen

Lees meer

Over welk onderwerp wilt u iets weten?

Word schoenwijzer

Ontvang altijd onze nieuwste tips!