Terug
Terug

De juiste wandelschoenen bij reuma voeten voor zorg

Herken je dit? Je werkt in de zorg, hebt last van reuma voeten en zoekt daarvoor wandelschoenen. Een hele uitdaging, want comfortabele wandelschoenen die er ook nog leuk uitzien voor reuma voeten liggen niet voor het oprapen. Tja, en nu? Daar schiet de Schoenwijzer te hulp! Wij adviseren je over de juiste wandelschoenen voor reuma voeten als je werkt in de zorg.

De juiste wandelschoenen bij reuma voeten voor zorg

De juiste wandelschoenen voor in de zorg met reuma voeten

Wanneer je werkt in de zorg, is het belangrijk om goede schoenen te dragen. Voor je voeten, maar ook voor de rest van je lichaam. Je krijgt veel minder snel last van voetklachten, als je altijd goede schoenen draagt. Maar wat zijn goede wandelschoenen voor in de zorg als je reuma voeten hebt? Allereerst is het belangrijk om te letten op de pasvorm van wandelschoenen. Een schoen kan namelijk nog zo goed zijn, als hij jou niet goed past dan is de wandelschoen nog steeds niet goed voor jouw voeten. Naast de pasvorm, is het voetbed van wandelschoenen belangrijk als je werkt in de zorg. Een goed voorgevormd voetbed kan je voet wat meer ondersteuning bieden, zeker bij reuma voeten is een goed voetbed erg prettig. Het derde onderdeel om goed op te letten is het materiaal van wandelschoenen. Is het een natuurlijk materiaal, dat zich vormt naar je voet? Dat is bijna altijd de meest comfortabele optie voor jouw wandelschoenen bij reuma voeten.

Waar je op moet letten als je wandelschoenen koopt voor in de zorg met reuma voeten

We geven je tips om op te letten als je wandelschoenen voor in de zorg met Reuma voeten gaat kopen. Zeker wanneer je last hebt van reuma voeten is het belangrijk om de tijd te nemen de schoen goed te passen. Vragen die je jezelf kunt stellen om te bepalen of de wandelschoen goed past, zijn:

  • Hebben mijn tenen ruimte om te bewegen?
  • Zitten de schoenen ook niet te ruim, waardoor mijn voeten gaat schuiven?
  • Zijn de schoenen gemaakt van materiaal dat zich aanpast aan mijn voeten?
  • Knellen de schoenen nergens?

Was dit artikel behulpzaam?

0
0

Meer onderwerpen:

Voeten naar binnen

De impact van doorgezakte voeten op je dagelijks leven

Lees meer
Enkellaarsjes brede voeten

9 dingen waar je op moet letten bij het kopen van nieuwe schoenen

Lees meer
Hallux valgus schoenen

Scheve voet door hallux valgus: op zoek naar een oplossing voor ongemak

Lees meer
Doorgezakte voeten sporten

De impact van doorgezakte voeten op sportprestaties en hoe dit te verbeteren

Lees meer

Over welk onderwerp wilt u iets weten?

Word schoenwijzer

Ontvang altijd onze nieuwste tips!