Terug
Terug

De juiste hakken bij reuma voeten voor binnen

Herken je dit? Je wilt schoenen kopen voor binnen, hebt last van reuma voeten en zoekt daarvoor hakken. Een hele uitdaging, want comfortabele hakken die er ook nog leuk uitzien voor reuma voeten liggen niet voor het oprapen. Tja, en nu? Daar schiet de Schoenwijzer te hulp! Wij adviseren je over de juiste hakken voor reuma voeten als je veel binnen bent.

De juiste hakken bij reuma voeten voor binnen

De juiste hakken voor binnen met reuma voeten

Wanneer je veel binnen bent, is het belangrijk om goede schoenen te dragen. Voor je voeten, maar ook voor de rest van je lichaam. Je krijgt veel minder snel last van voetklachten, als je altijd goede schoenen draagt. Maar wat zijn goede hakken voor binnen als je reuma voeten hebt? Allereerst is het belangrijk om te letten op de pasvorm van hakken. Een schoen kan namelijk nog zo goed zijn, als hij jou niet goed past dan zijn de hakken nog steeds niet goed voor jouw voeten. Naast de pasvorm, is het voetbed van hakken belangrijk als je veel binnen bent. Een goed voorgevormd voetbed kan je voet wat meer ondersteuning bieden, zeker bij reuma voeten is een goed voetbed erg prettig. Het derde onderdeel om goed op te letten is het materiaal van hakken. Is het een natuurlijk materiaal, dat zich vormt naar je voet? Dat is bijna altijd de meest comfortabele optie voor jouw hakken bij reuma voeten.

Waar je op moet letten als je hakken koopt voor binnen met reuma voeten

We geven je tips om op te letten als je hakken voor binnen met reuma voeten gaat kopen. Zeker wanneer je last hebt van reuma voeten is het belangrijk om de tijd te nemen de schoen goed te passen. Vragen die je jezelf kunt stellen om te bepalen of de hakken goed passen, zijn:

  • Hebben mijn tenen ruimte om te bewegen?
  • Zitten de schoenen ook niet te ruim, waardoor mijn voeten gaat schuiven?
  • Zijn de schoenen gemaakt van materiaal dat zich aanpast aan mijn voeten?
  • Knellen de schoenen nergens?

Was dit artikel behulpzaam?

0
0

Meer onderwerpen:

Tintelende voeten

Tintelende voeten

Lees meer
Krakende schoenen

Krakende schoenen

Lees meer
Hallux valgus spalk

Hallux valgus spalk

Lees meer
Verschillende schoenen

Houding verbeteren met de juiste schoenen

Lees meer

Over welk onderwerp wilt u iets weten?

Word schoenwijzer

Ontvang altijd onze nieuwste tips!