Terug
Terug

De juiste klompen bij platvoeten voor de stad

Herken je dit? Je wilt naar de stad gaan, hebt last van platvoeten en zoekt daarvoor klompen. Een hele uitdaging, want comfortabele klompen die er ook nog leuk uitzien voor platvoeten liggen niet voor het oprapen. Tja, en nu? Daar schiet de Schoenwijzer te hulp! Wij adviseren je over de juiste klompen voor platvoeten als je naar de stad gaat.

De juiste klompen bij platvoeten voor de stad

De juiste klompen voor de stad met platvoeten

Wanneer je naar de stad gaat, is het belangrijk om goede schoenen te dragen. Voor je voeten, maar ook voor de rest van je lichaam. Je krijgt veel minder snel last van voetklachten, als je altijd goede schoenen draagt. Maar wat zijn goede klompen voor de stad als je platvoeten hebt? Allereerst is het belangrijk om te letten op de pasvorm van klompen. Een schoen kan namelijk nog zo goed zijn, als hij jou niet goed past dan zijn de klompen nog steeds niet goed voor jouw voeten. Naast de pasvorm, is het voetbed van klompen belangrijk als je naar de stad gaat. Een goed voorgevormd voetbed kan je voet wat meer ondersteuning bieden, zeker bij platvoeten is een goed voetbed erg prettig. Het derde onderdeel om goed op te letten is het materiaal van klompen. Is het een natuurlijk materiaal, dat zich vormt naar je voet? Dat is bijna altijd de meest comfortabele optie voor jouw klompen bij platvoeten.

Waar je op moet letten als je klompen koopt voor de stad met platvoeten

We geven je tips om op te letten als je klompen voor de stad met platvoeten gaat kopen. Zeker wanneer je last hebt van platvoeten is het belangrijk om de tijd te nemen de schoen goed te passen. Vragen die je jezelf kunt stellen om te bepalen of de klompen goed passen, zijn:

  • Hebben mijn tenen ruimte om te bewegen?
  • Zitten de schoenen ook niet te ruim, waardoor mijn voeten gaat schuiven?
  • Zijn de schoenen gemaakt van materiaal dat zich aanpast aan mijn voeten?
  • Knellen de schoenen nergens?

Was dit artikel behulpzaam?

0
0

Meer onderwerpen:

Tintelende voeten

Tintelende voeten

Lees meer
Krakende schoenen

Krakende schoenen

Lees meer
Hallux valgus spalk

Hallux valgus spalk

Lees meer
Verschillende schoenen

Houding verbeteren met de juiste schoenen

Lees meer

Over welk onderwerp wilt u iets weten?

Word schoenwijzer

Ontvang altijd onze nieuwste tips!