Terug
Terug

Zoek je pumps voor platvoeten?

Wanneer je last hebt van platvoeten kan het een hele uitdaging zijn om leuke pumps te kopen. Daarom is de Schoenwijzer er. Wij helpen jou comfortabele en stijlvolle pumps te vinden voor als je last hebt van platvoeten.

Zoek je pumps voor platvoeten?

Tips bij het kopen van pumps voor platvoeten

Heb jij last van platvoeten en ben jij op zoek naar stijlvolle pumps? We geven je een aantal tips om de juiste pumps te kopen voor platvoeten. Dat goede pumps voor platvoeten belangrijk zijn, mag duidelijk zijn. Maar hoe weet je nou of je de juiste pumps draagt? Daarbij is het vooral van belang dat de schoenen goed passen bij jouw voeten. Een goede pasvorm, betekent dat de schoen niet alleen goed zit over de lengte van de voet, maar ook over de breedte en de hoogte. Een goede pump sluit mooi op jouw voet aan, maar knelt nergens. Je moet nog voldoende ruimte hebben om jouw tenen te bewegen. Let daar dus goed op wanneer je pumps gaat passen! Neem hier de tijd voor en kies voor een pump die echt goed past. Waar je nog meer op kunt letten bij het kopen van pumps voor platvoeten, is het materiaal van de schoen. Is de schoen gemaakt van materiaal dat zich naar je voet vormt? Het liefst koop je pumps van leer, wat een natuurlijk materiaal is dat zich naar jouw voet vormt.

Pumps met een goed voetbed voor platvoeten

Als je nu toch de tijd uittrekt voor het kiezen van de perfecte pumps, kijk dan ook naar het voetbed van de pumps. Voor extra draagcomfort kan een goed voorgevormd voetbed wat meer ondersteuning bieden, zeker bij platvoeten is een goed voetbed erg prettig. Het kan voor verlichting van de klachten zorgen. Maar ook als je geen platvoeten hebt, is een goed voetbed fijn. Dankzij de extra steun aan je voeten, loop je een stuk lekkerder wanneer je de hond uitlaat, een stuk gaat wandelen met een vriendin of gewoon je dagelijkse boodschap gaat doen.

Was dit artikel behulpzaam?

0
0

Meer onderwerpen:

Tintelende voeten

Tintelende voeten

Lees meer
Krakende schoenen

Krakende schoenen

Lees meer
Hallux valgus spalk

Hallux valgus spalk

Lees meer
Verschillende schoenen

Houding verbeteren met de juiste schoenen

Lees meer

Over welk onderwerp wilt u iets weten?

Word schoenwijzer

Ontvang altijd onze nieuwste tips!