Terug
Terug

De juiste pumps bij pijnlijke voeten voor de stad

Herken je dit? Je wil naar de stad gaan, hebt last van pijnlijke voeten en zoekt daarvoor pumps. Een hele uitdaging, want comfortabele pumps die er ook nog leuk uitzien voor pijnlijke voeten liggen niet voor het oprapen. Tja, en nu? Daar schiet de Schoenwijzer te hulp! Wij adviseren je over de juiste pumps voor pijnlijke voeten als je naar de stad gaat.

De juiste pumps bij pijnlijke voeten voor de stad

De juiste pumps voor de stad met pijnlijke voeten

Wanneer je naar de stad gaat, is het belangrijk om goede schoenen te dragen. Voor je voeten, maar ook voor de rest van je lichaam. Je krijgt veel minder snel last van voetklachten, als je altijd goede schoenen draagt. Maar wat zijn goede pumps voor de stad als je pijnlijke voeten hebt? Allereerst is het belangrijk om te letten op de pasvorm van pumps. Een schoen kan namelijk nog zo goed zijn, als hij jou niet goed past dan zijn de pumps nog steeds niet goed voor jouw voeten. Naast de pasvorm, is het voetbed van pumps belangrijk als je naar de stad gaat. Een goed voorgevormd voetbed kan je voet wat meer ondersteuning bieden, zeker bij schoenen voor pijnlijke voeten is een goed voetbed erg prettig. Het derde onderdeel om goed op te letten is het materiaal van pumps. Is het een natuurlijk materiaal, dat zich vormt naar je voet? Dat is bijna altijd de meest comfortabele optie voor jouw pumps bij pijnlijke voeten.

Waar je op moet letten als je pumps koopt voor de stad met pijnlijke voeten

We geven je tips om op te letten als je pumps voor in de stad met pijnlijke voeten gaat kopen. Zeker wanneer je last hebt van pijnlijke voeten is het belangrijk om de tijd te nemen de schoen goed te passen. Vragen die je jezelf kunt stellen om te bepalen of de pumps goed passen, zijn:

  • Hebben mijn tenen ruimte om te bewegen?
  • Zitten de schoenen ook niet te ruim, waardoor mijn voeten gaat schuiven?
  • Zijn de schoenen gemaakt van materiaal dat zich aanpast aan mijn voeten?
  • Knellen de schoenen nergens?

Was dit artikel behulpzaam?

0
0

Meer onderwerpen:

Tintelende voeten

Tintelende voeten

Lees meer
Krakende schoenen

Krakende schoenen

Lees meer
Hallux valgus spalk

Hallux valgus spalk

Lees meer
Verschillende schoenen

Houding verbeteren met de juiste schoenen

Lees meer

Over welk onderwerp wilt u iets weten?

Word schoenwijzer

Ontvang altijd onze nieuwste tips!