Terug
Terug

De juiste hakken bij moeilijke voeten voor in de winter

Herken je dit? Je wilt gaan winkelen voor de winter, hebt last van moeilijke voeten en zoekt daarvoor hakken. Een hele uitdaging, want comfortabele hakken die er ook nog leuk uitzien voor moeilijke voeten liggen niet voor het oprapen. Tja, en nu? Daar schiet de Schoenwijzer te hulp! Wij adviseren je over de juiste schoenen voor moeilijke voeten in de winter.

De juiste hakken bij moeilijke voeten voor in de winter

De juiste hakken voor in de winter met moeilijke voeten

Wanneer je gaat winkelen voor de winter is het belangrijk om goede schoenen te dragen. Voor je voeten, maar ook voor de rest van je lichaam. Je krijgt veel minder snel last van voetklachten, als je altijd goede schoenen draagt. Maar wat zijn goede hakken voor in de winter als je moeilijke voeten hebt? Allereerst is het belangrijk om te letten op de pasvorm van hakken. Een schoen kan namelijk nog zo goed zijn, als hij jou niet goed past dan zijn de hakken nog steeds niet goed voor jouw voeten. Naast de pasvorm, is het voetbed van hakken belangrijk in de winter. Een goed voorgevormd voetbed kan je voet wat meer ondersteuning bieden, zeker bij moeilijke voeten is een goed voetbed erg prettig. Het derde onderdeel om goed op te letten is het materiaal van hakken. Is het een natuurlijk materiaal, dat zich vormt naar je voet? Dat is bijna altijd de meest comfortabele optie voor jouw hakken bij moeilijke voeten.

Waar je op moet letten als je hakken koopt voor in de winter met moeilijke voeten

We geven je tips om op te letten als je hakken voor in de winter met moeilijke voeten gaat kopen. Zeker wanneer je last hebt van moeilijke voeten is het belangrijk om de tijd te nemen de schoen goed te passen. Vragen die je jezelf kunt stellen om te bepalen of de hakken goed passen, zijn:

  • Hebben mijn tenen ruimte om te bewegen?
  • Zitten de schoenen ook niet te ruim, waardoor mijn voeten gaat schuiven?
  • Zijn de schoenen gemaakt van materiaal dat zich aanpast aan mijn voeten?
  • Knellen de schoenen nergens?

Was dit artikel behulpzaam?

0
0

Meer onderwerpen:

Zelfhulp bij hielspoor

Lees meer
Steunzolen

Podotherapeutische zolen

Lees meer
schoenen oprekken

Schoenen oprekken: een maatje te klein gekocht

Lees meer
Agletless gastblog

Ontdek het gemak van elastische veters voor dagelijks comfort

Lees meer

Over welk onderwerp wilt u iets weten?

Word schoenwijzer

Ontvang altijd onze nieuwste tips!