Terug
Terug

De juiste sneakers bij klompvoeten voor werken

Herken je dit? Je wilt gaan werken, hebt last van klompvoeten en zoekt daarvoor sneakers. Een hele uitdaging, want comfortabele sneakers die er ook nog leuk uitzien voor klompvoeten liggen niet voor het oprapen. Tja, en nu? Daar schiet de Schoenwijzer te hulp! Wij adviseren je over de juiste sneakers voor klompvoeten als je gaat werken.

De juiste sneakers bij klompvoeten voor werken

De juiste sneakers voor werken met klompvoeten

Wanneer je gaat werken, is het belangrijk om goede schoenen te dragen. Voor je voeten, maar ook voor de rest van je lichaam. Je krijgt veel minder snel last van voetklachten, als je altijd goede schoenen draagt. Maar wat zijn goede werkschoenen sneakers als je klompvoeten hebt? Allereerst is het belangrijk om te letten op de pasvorm van sneakers. Een schoen kan namelijk nog zo goed zijn, als hij jou niet goed past dan is de sneaker nog steeds niet goed voor jouw voeten. Naast de pasvorm, is het voetbed van sneakers belangrijk als je gaat werken. Een goed voorgevormd voetbed kan je voet wat meer ondersteuning bieden, zeker bij klompvoeten is een goed voetbed erg prettig. Het derde onderdeel om goed op te letten is het materiaal van sneakers. Is het een natuurlijk materiaal, dat zich vormt naar je voet? Dat is bijna altijd de meest comfortabele optie voor jouw sneakers bij klompvoeten.

Waar je op moet letten als je sneakers koopt voor werken met klompvoeten

We geven je tips om op te letten als je sneakers voor werken met klompvoeten gaat kopen. Zeker wanneer je last hebt van klompvoeten is het belangrijk om de tijd te nemen de schoen goed te passen. Vragen die je jezelf kunt stellen om te bepalen of de sneakers goed passen, zijn:

  • Hebben mijn tenen ruimte om te bewegen?
  • Zitten de schoenen ook niet te ruim, waardoor mijn voeten gaat schuiven?
  • Zijn de schoenen gemaakt van materiaal dat zich aanpast aan mijn voeten?
  • Knellen de schoenen nergens?

Was dit artikel behulpzaam?

0
0

Meer onderwerpen:

Tintelende voeten

Tintelende voeten

Lees meer
Krakende schoenen

Krakende schoenen

Lees meer
Hallux valgus spalk

Hallux valgus spalk

Lees meer
Verschillende schoenen

Houding verbeteren met de juiste schoenen

Lees meer

Over welk onderwerp wilt u iets weten?

Word schoenwijzer

Ontvang altijd onze nieuwste tips!