Terug
Terug

De juiste pantoffels bij een hoge wreef voor werken

Herken je dit? Je wilt gaan werken, hebt last van een hoge wreef en zoekt daarvoor pantoffels. Een hele uitdaging, want comfortabele pantoffels die er ook nog leuk uitzien voor een hoge wreef liggen niet voor het oprapen. Tja, en nu? Daar schiet de Schoenwijzer te hulp! Wij adviseren je over de juiste pantoffels voor een hoge wreef als je gaat werken.

De juiste pantoffels bij een hoge wreef voor werken

De juiste pantoffels voor werken met een hoge wreef

Wanneer je gaat werken, is het belangrijk om goede schoenen te dragen. Voor je voeten, maar ook voor de rest van je lichaam. Je krijgt veel minder snel last van voetklachten, als je altijd goede schoenen draagt. Maar wat zijn goede pantoffels voor werken als je een hoge wreef hebt? Allereerst is het belangrijk om te letten op de pasvorm van pantoffels. Een schoen kan namelijk nog zo goed zijn, als hij jou niet goed past dan is de pantoffel nog steeds niet goed voor jouw voeten. Naast de pasvorm, is het voetbed van pantoffels belangrijk als je gaat werken. Een goed voorgevormd voetbed kan je voet wat meer ondersteuning bieden, zeker bij een hoge wreef is een goed voetbed erg prettig. Het derde onderdeel om goed op te letten is het materiaal van pantoffels. Is het een natuurlijk materiaal, dat zich vormt naar je voet? Dat is bijna altijd de meest comfortabele optie voor jouw pantoffels bij een hoge wreef.

Waar je op moet letten als je pantoffels koopt voor werken met een hoge wreef

We geven je tips om op te letten als je pantoffels voor werken met een hoge wreef gaat kopen. Zeker wanneer je last hebt van een hoge wreef is het belangrijk om de tijd te nemen de schoen goed te passen. Vragen die je jezelf kunt stellen om te bepalen of de pantoffels goed passen, zijn:

  • Hebben mijn tenen ruimte om te bewegen?
  • Zitten de schoenen ook niet te ruim, waardoor mijn voeten gaat schuiven?
  • Zijn de schoenen gemaakt van materiaal dat zich aanpast aan mijn voeten?
  • Knellen de schoenen nergens?

Was dit artikel behulpzaam?

0
0

Meer onderwerpen:

Hielspoor inlegzolen

Inlegzooltjes hielspoor: onderdeel van de behandeling

Lees meer
holle voet

Holle voet klachten

Lees meer

Zelfhulp bij hielspoor

Lees meer
Steunzolen

Podotherapeutische zolen

Lees meer

Over welk onderwerp wilt u iets weten?

Word schoenwijzer

Ontvang altijd onze nieuwste tips!