Terug
Terug

De juiste laarzen bij hoge wreef voor in de stad

Herken je dit? Je wilt naar de stad gaan, hebt last van hoge wreef en zoekt daarvoor laarzen. Een hele uitdaging, want comfortabele laarzen die er ook nog leuk uitzien voor hoge wreef liggen niet voor het oprapen. Tja, en nu? Daar schiet de Schoenwijzer te hulp! Wij adviseren je over de juiste laarzen voor hoge wreef als je naar de stad gaat.

De juiste laarzen bij hoge wreef voor in de stad

De juiste laarzen voor in de stad met hoge wreef

Wanneer je naar de stad gaat, is het belangrijk om goede schoenen te dragen. Voor je voeten, maar ook voor de rest van je lichaam. Je krijgt veel minder snel last van voetklachten, als je altijd goede schoenen draagt. Maar wat zijn goede laarzen voor in de stad als je een hoge wreef hebt? Allereerst is het belangrijk om te letten op de pasvorm van laarzen. Een schoen kan namelijk nog zo goed zijn, als hij jou niet goed past dan is de laars nog steeds niet goed voor jouw voeten. Naast de pasvorm, is het voetbed van laarzen belangrijk als je naar de stad gaat. Een goed voorgevormd voetbed kan je voet wat meer ondersteuning bieden, zeker bij een hoge wreef is een goed voetbed erg prettig. Het derde onderdeel om goed op te letten is het materiaal van laarzen. Is het een natuurlijk materiaal, dat zich vormt naar je voet? Dat is bijna altijd de meest comfortabele optie voor jouw laarzen bij hoge wreef.

Waar je op moet letten als je laarzen koopt voor in de stad met hoge wreef

We geven je tips om op te letten als je laarzen voor in de stad met een hoge wreef gaat kopen. Zeker wanneer je last hebt van een hoge wreef is het belangrijk om de tijd te nemen de schoen goed te passen. Vragen die je jezelf kunt stellen om te bepalen of de laarzen goed passen, zijn:

  • Hebben mijn tenen ruimte om te bewegen?
  • Zitten de schoenen ook niet te ruim, waardoor mijn voeten gaat schuiven?
  • Zijn de schoenen gemaakt van materiaal dat zich aanpast aan mijn voeten?
  • Knellen de schoenen nergens?

Was dit artikel behulpzaam?

0
0

Meer onderwerpen:

Tintelende voeten

Tintelende voeten

Lees meer
Krakende schoenen

Krakende schoenen

Lees meer
Hallux valgus spalk

Hallux valgus spalk

Lees meer
Verschillende schoenen

Houding verbeteren met de juiste schoenen

Lees meer

Over welk onderwerp wilt u iets weten?

Word schoenwijzer

Ontvang altijd onze nieuwste tips!