Terug
Terug

De juiste muilen bij een hoge wreef voor binnen

Herken je dit? Je zoekt schoenen voor binnen, hebt last van hoge wreef en zoekt daarvoor muilen. Een hele uitdaging, want comfortabele muilen die er ook nog leuk uitzien voor een hoge wreef liggen niet voor het oprapen. Tja, en nu? Daar schiet de Schoenwijzer te hulp! Wij adviseren je over de juiste muilen voor een hoge wreef als je schoenen zoekt voor binnen.

De juiste muilen bij een hoge wreef voor binnen

De juiste muilen voor binnen met een hoge wreef

Wanneer je veel binnen bent, is het ook belangrijk om goede schoenen te dragen. Voor je voeten, maar ook voor de rest van je lichaam. Je krijgt veel minder snel last van voetklachten, als je altijd goede schoenen draagt. Maar wat zijn goede muilen voor binnen als je een hoge wreef hebt? Allereerst is het belangrijk om te letten op de pasvorm van muilen. Een schoen kan namelijk nog zo goed zijn, als hij jou niet goed past dan zijn de muilen nog steeds niet goed voor jouw voeten. Naast de pasvorm, is het voetbed van muilen belangrijk als je schoenen zoekt voor binnen. Een goed voorgevormd voetbed kan je voet wat meer ondersteuning bieden, zeker bij schoenen voor een hoge wreef is een goed voetbed erg prettig. Het derde onderdeel om goed op te letten is het materiaal van muilen. Is het een natuurlijk materiaal, dat zich vormt naar je voet? Dat is bijna altijd de meest comfortabele optie voor jouw muilen bij een hoge wreef.

Waar je op moet letten als je muilen koopt voor binnen met een hoge wreef

We geven je tips om op te letten als je muilen voor binnen met een hoge wreef gaat kopen. Zeker wanneer je last hebt van een hoge wreef is het belangrijk om de tijd te nemen de schoen goed te passen. Vragen die je jezelf kunt stellen om te bepalen of de muilen goed past, zijn:

  • Hebben mijn tenen ruimte om te bewegen?
  • Zitten de schoenen ook niet te ruim, waardoor mijn voeten gaat schuiven?
  • Zijn de schoenen gemaakt van materiaal dat zich aanpast aan mijn voeten?
  • Knellen de schoenen nergens?

Was dit artikel behulpzaam?

0
0

Meer onderwerpen:

Tintelende voeten

Tintelende voeten

Lees meer
Krakende schoenen

Krakende schoenen

Lees meer
Hallux valgus spalk

Hallux valgus spalk

Lees meer
Verschillende schoenen

Houding verbeteren met de juiste schoenen

Lees meer

Over welk onderwerp wilt u iets weten?

Word schoenwijzer

Ontvang altijd onze nieuwste tips!