Terug
Terug

De juiste sandalen bij hielspoor voor de winter

Herken je dit? Het is winter, je hebt last van hielspoor en zoekt daarvoor sandalen. Een hele uitdaging, want comfortabele sandalen die er ook nog leuk uitzien voor hielspoor liggen niet voor het oprapen. Tja, en nu? Daar schiet de Schoenwijzer te hulp! Wij adviseren je over de juiste sandalen voor hielspoor als je schoenen zoekt voor de winter.

De juiste sandalen bij hielspoor voor de winter

De juiste sandalen voor de winter met hielspoor

Wanneer je schoenen koopt voor de winter, is het belangrijk om goede schoenen te kiezen. Voor je voeten, maar ook voor de rest van je lichaam. Je krijgt veel minder snel last van voetklachten, als je altijd goede schoenen draagt. Maar wat zijn goede sandalen voor de winter als je hielspoor hebt? Allereerst is het belangrijk om te letten op de pasvorm van sandalen. Een schoen kan namelijk nog zo goed zijn, als hij jou niet goed past dan zijn de sandalen nog steeds niet goed voor jouw voeten. Naast de pasvorm, is het voetbed van sandalen belangrijk als je schoenen zoekt voor de winter. Een goed voorgevormd voetbed kan je voet wat meer ondersteuning bieden, zeker bij hielspoor sandalen is een goed voetbed erg prettig. Het derde onderdeel om goed op te letten is het materiaal van sandalen. Is het een natuurlijk materiaal, dat zich vormt naar je voet? Dat is bijna altijd de meest comfortabele optie voor jouw sandalen bij hielspoor.

Waar je op moet letten als je sandalen koopt voor de winter met hielspoor

We geven je tips om op te letten als je sandalen voor de winter met hielspoor gaat kopen. Zeker wanneer je last hebt van hielspoor is het belangrijk om de tijd te nemen de schoen goed te passen. Vragen die je jezelf kunt stellen om te bepalen of de sandalen goed passen, zijn:

  • Hebben mijn tenen ruimte om te bewegen?
  • Zitten de schoenen ook niet te ruim, waardoor mijn voeten gaat schuiven?
  • Zijn de schoenen gemaakt van materiaal dat zich aanpast aan mijn voeten?
  • Knellen de schoenen nergens?

Was dit artikel behulpzaam?

0
0

Meer onderwerpen:

Voeten naar binnen

De impact van doorgezakte voeten op je dagelijks leven

Lees meer
Enkellaarsjes brede voeten

9 dingen waar je op moet letten bij het kopen van nieuwe schoenen

Lees meer
Hallux valgus schoenen

Scheve voet door hallux valgus: op zoek naar een oplossing voor ongemak

Lees meer
Doorgezakte voeten sporten

De impact van doorgezakte voeten op sportprestaties en hoe dit te verbeteren

Lees meer

Over welk onderwerp wilt u iets weten?

Word schoenwijzer

Ontvang altijd onze nieuwste tips!