Terug
Terug

De juiste laarzen bij hielspoor voor de stad

Herken je dit? Je gaat naar de stad, hebt last van hielspoor en zoekt daarvoor laarzen. Een hele uitdaging, want comfortabele laarzen die er ook nog leuk uitzien voor hielspoor liggen niet voor het oprapen. Tja, en nu? Daar schiet de Schoenwijzer te hulp! Wij adviseren je over de juiste laarzen voor hielspoor als je naar de stad gaat.

De juiste laarzen bij hielspoor voor de stad
Hielspoor laarzen stad

De juiste laarzen voor de stad met hielspoor

Wanneer je naar de stad gaat, is het belangrijk om goede schoenen te dragen. Voor je voeten, maar ook voor de rest van je lichaam. Je krijgt veel minder snel last van voetklachten, als je altijd goede schoenen draagt. Maar wat zijn goede laarzen voor de stad als je hielspoor hebt? Allereerst is het belangrijk om te letten op de pasvorm van laarzen. Een schoen kan namelijk nog zo goed zijn, als hij jou niet goed past dan is de laars nog steeds niet goed voor jouw voeten. Naast de pasvorm, is het voetbed van laarzen belangrijk als je naar de stad gaat. Een goed voorgevormd voetbed kan je voet wat meer ondersteuning bieden, zeker bij hielspoor is een goed voetbed erg prettig. Het derde onderdeel om goed op te letten is het materiaal van laarzen. Is het een natuurlijk materiaal, dat zich vormt naar je voet? Dat is bijna altijd de meest comfortabele optie voor jouw laarzen bij hielspoor.

Waar je op moet letten als je laarzen koopt voor de stad met hielspoor

We geven je tips om op te letten als je laarzen voor de stad met hielspoor gaat kopen. Zeker wanneer je last hebt van hielspoor is het belangrijk om de tijd te nemen de schoen goed te passen. Vragen die je jezelf kunt stellen om te bepalen of de laarzen goed passen, zijn:

  • Hebben mijn tenen ruimte om te bewegen?
  • Zitten de schoenen ook niet te ruim, waardoor mijn voeten gaat schuiven?
  • Zijn de schoenen gemaakt van materiaal dat zich aanpast aan mijn voeten?
  • Knellen de schoenen nergens?

Was dit artikel behulpzaam?

0
0

Meer onderwerpen:

middenvoetsbeentjes

Doorlopen met gebroken middenvoetsbeentje

Lees meer
Innofeet podotherapeut wachtkamer

Een eerste afspraak met de podotherapeut

Lees meer
Beenlengteverschil

Beenlengteverschil

Lees meer
hallux limitus rigidus

Hallux limitus rigidus

Lees meer

Over welk onderwerp wilt u iets weten?

Word schoenwijzer

Ontvang altijd onze nieuwste tips!