Terug
Terug

De juiste pantoffels bij doorgezakte voeten voor in de zomer

Herken je dit? Het is zomer, je hebt last van doorgezakte voeten en zoekt daarvoor pantoffels. Een hele uitdaging, want comfortabele pantoffels die er ook nog leuk uitzien voor doorgezakte voeten liggen niet voor het oprapen. Tja, en nu? Daar schiet de Schoenwijzer te hulp! Wij adviseren je over de juiste pantoffels voor doorgezakte voeten in de zomer.

De juiste pantoffels bij doorgezakte voeten voor in de zomer

De juiste pantoffels voor in de zomer met doorgezakte voeten

In de zomer is het belangrijk om goede schoenen te dragen. Voor je voeten, maar ook voor de rest van je lichaam. Je krijgt veel minder snel last van voetklachten, als je altijd goede schoenen draagt. Maar wat zijn goede pantoffels voor in de zomer als je doorgezakte voeten hebt? Allereerst is het belangrijk om te letten op de pasvorm van pantoffels. Een schoen kan namelijk nog zo goed zijn, als hij jou niet goed past dan zijn de pantoffels nog steeds niet goed voor jouw voeten. Naast de pasvorm, is het voetbed van pantoffels belangrijk in de zomer. Een goed voorgevormd voetbed kan je voet wat meer ondersteuning bieden, zeker bij doorgezakte voeten is een goed voetbed erg prettig. Het derde onderdeel om goed op te letten is het materiaal van pantoffels. Is het een natuurlijk materiaal, dat zich vormt naar je voet? Dat is bijna altijd de meest comfortabele optie voor jouw pantoffels bij doorgezakte voeten.

Waar je op moet letten als je pantoffels koopt voor in de zomer met doorgezakte voeten

We geven je tips om op te letten als je pantoffels voor in de zomer met doorgezakte voeten gaat kopen. Zeker wanneer je last hebt van doorgezakte voeten is het belangrijk om de tijd te nemen de schoen goed te passen. Vragen die je jezelf kunt stellen om te bepalen of de pantoffels goed passen, zijn:

  • Hebben mijn tenen ruimte om te bewegen?
  • Zitten de schoenen ook niet te ruim, waardoor mijn voeten gaat schuiven?
  • Zijn de schoenen gemaakt van materiaal dat zich aanpast aan mijn voeten?
  • Knellen de schoenen nergens?

Was dit artikel behulpzaam?

0
0

Meer onderwerpen:

Tintelende voeten

Tintelende voeten

Lees meer
Krakende schoenen

Krakende schoenen

Lees meer
Hallux valgus spalk

Hallux valgus spalk

Lees meer
Verschillende schoenen

Houding verbeteren met de juiste schoenen

Lees meer

Over welk onderwerp wilt u iets weten?

Word schoenwijzer

Ontvang altijd onze nieuwste tips!