Terug
Terug

De juiste hakken bij brede voeten voor het strand

Herken je dit? Je wilt naar het strand gaan, hebt last van brede voeten en zoekt daarvoor hakken. Een hele uitdaging, want comfortabele hakken die er ook nog leuk uitzien voor brede voeten liggen niet voor het oprapen. Tja, en nu? Daar schiet de Schoenwijzer te hulp! Wij adviseren je over de juiste hakken voor brede voeten als je naar het strand gaat.

Hakken brede voeten strand

De juiste hakken voor het strand met brede voeten

Wanneer je naar het strand gaat, is het belangrijk om goede schoenen te dragen. Voor je voeten, maar ook voor de rest van je lichaam. Je krijgt veel minder snel last van voetklachten, als je altijd goede schoenen draagt. Maar wat zijn goede hakken voor het strand als je brede voeten hebt? Allereerst is het belangrijk om te letten op de pasvorm van hakken. Een schoen kan namelijk nog zo goed zijn, als hij jou niet goed past dan zijn de hakken nog steeds niet goed voor jouw voeten. Naast de pasvorm, is het voetbed van hakken belangrijk als je naar het strand gaat. Een goed voorgevormd voetbed kan je voet wat meer ondersteuning bieden, zeker bij brede voeten is een goed voetbed erg prettig. Het derde onderdeel om goed op te letten is het materiaal van hakken. Is het een natuurlijk materiaal, dat zich vormt naar je voet? Dat is bijna altijd de meest comfortabele optie bij hakken voor brede voeten.

Waar je op moet letten als je hakken koopt voor het strand met brede voeten

We geven je tips om op te letten als je hakken voor het strand met brede voeten gaat kopen. Zeker wanneer je last hebt van brede voeten is het belangrijk om de tijd te nemen de schoen goed te passen. Vragen die je jezelf kunt stellen om te bepalen of de hakken goed passen, zijn:

  • Hebben mijn tenen ruimte om te bewegen?
  • Zitten de schoenen ook niet te ruim, waardoor mijn voeten gaat schuiven?
  • Zijn de schoenen gemaakt van materiaal dat zich aanpast aan mijn voeten?
  • Knellen de schoenen nergens?

Was dit artikel behulpzaam?

0
0

Meer onderwerpen:

Hippe wandelschoenen

Hippe wandelschoenen voor een stevige wandeling

Lees meer
Doorgezakte voeten steunzolen

Waarom zijn steunzolen bij doorgezakte voeten een goed idee?

Lees meer
Pijnlijke voeten bij opstaan

Pijnlijke voeten bij opstaan, wat kun je eraan doen?

Lees meer
Comfortabele schoen

Waar moet een goede schoen aan voldoen? 8 checks!

Lees meer

Over welk onderwerp wilt u iets weten?

Word schoenwijzer

Ontvang altijd onze nieuwste tips!