Terug
Terug

Comfortabele hakken speciaal voor brede voeten deze herfst

Herken je dit? Je wilt netjes gekleed naar je werk (of naar een feestje) en kiest voor een mooi paar hakken. Je trekt ze aan en denkt ‘oei dat is niet echt comfortabel’. Hoe langer je ze aan hebt, hoe oncomfortabeler ze worden. Ze knellen óveral en ze zijn veel te hoog. Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden? Helemaal niet! Er bestaan speciale hakken die geschikt zijn voor jouw brede voeten én waar je ook nog eens mee voor de dag kan komen. Hebben? Lees in dit artikel meer tips over de juiste hakken voor jouw brede voeten deze herfst.

 

Comfortabele hakken speciaal voor brede voeten deze herfst

Waar kijk je naar als je hakken voor brede voeten wil gaan dragen?

Wanneer je kiest voor hakken, is het belangrijk om góéde hakken te kopen. Voor je voeten, maar ook voor de rest van je lichaam. Je krijgt veel minder snel last van voetklachten, als je goede schoenen draagt. Maar wat zijn goede hakken speciaal voor brede voeten voor de herfst? Allereerst is het belangrijk om te letten op de pasvorm en het materiaal van hakken. Hakken voor brede voeten zijn speciaal gemaakt van een rekbaar materiaal, dat met de breedte van jouw voeten meerekt. Je stapt er in en de hakken vormen automatisch naar de pasvorm van jouw voeten. Geen last van knellingen of schurende plekken. Ook is – natuurlijk – de hakhoogte van belang bij hakken. Te hoge hakken worden al snel oncomfortabel, omdat je voet in een ongewone houding staat. Door te kiezen voor een wat lagere hak draag je bij aan comfort terwijl je niet afdoet aan stijl. De hele avond kun je op de lagere hakken blijven dansen!

Vragen die je jezelf kunt stellen bij het kopen van hakken voor brede voeten voor deze herfst

We geven je tips om op te letten als je hakken voor brede voeten gaat kopen. Zeker wanneer je last hebt van brede voeten is het belangrijk om de tijd te nemen de schoen goed te passen. Vragen die je jezelf kunt stellen om te bepalen of de hakken goed bij jouw brede voeten passen, zijn:

  • Hebben mijn tenen ruimte om te bewegen?
  • Zitten de schoenen ook niet te ruim, waardoor mijn voeten gaat schuiven?
  • Zijn de schoenen gemaakt van materiaal dat zich aanpast aan mijn voeten?
  • Knellen de schoenen nergens?

Door deze vragen te beantwoorden, kom je vanzelf op het juiste paar hakken voor jou! Meer lezen over brede voeten? Lees het hier! Ook hebben we een speciale tabel waar je jouw breedtemaat kunt bepalen.

Was dit artikel behulpzaam?

0
0

Meer onderwerpen:

Zelfhulp bij hielspoor

Lees meer
Steunzolen

Podotherapeutische zolen

Lees meer
schoenen oprekken

Schoenen oprekken: een maatje te klein gekocht

Lees meer
Agletless gastblog

Ontdek het gemak van elastische veters voor dagelijks comfort

Lees meer

Over welk onderwerp wilt u iets weten?

Word schoenwijzer

Ontvang altijd onze nieuwste tips!